Update

Har inte varit särskilt aktiv här på ett tag så jag tänkte uppdatera alla om vad som händer:

Jag är inte skadad längre och har inga men efter frakturen. Jag tränar alltså på som vanligt och har blivit ganska mycket starkare sen jag flyttade hit, trots uppehållet på ca 7 veckor.
Jag och Oscar har varit på Irland och kollat på en potentiell 49er som vi tänkte köpa. I sista minuten ändrade sig dock säljaren som kom på att han skulle OS-satsa istället. Liten besvikelse, men vi har nu i princip köpt en båt från Oslo istället. Vi var och titta på den för några veckor sen och gillade vad vi såg. Enda nackdelen var att den bara hade gamla masten. Vi tror inte att det spelar så stor roll, eftersom vi troligtvis kommer att krossa de som följer med köpet. Säljaren var millimeter från att segla OS för Norge i laser, men har nu lagt karriären på hyllan.
Just nu hårdtränar jag längdskidor, därför att jag ska köra Öppet Spår i år. Kommer att bli en riktigt tuff utmaning men jag tror att jag i alla fall kommer att slutföra loppet.
Seglargymnasiet har ett utlandsläger varje år. Den här gången ska vi till Denia, Spanien, där de äldre seglarna även var förra året. Jag är riktigt taggad på att få segla igen, eftersom min säsong slutade redan i september förra året.

RSS 2.0