Skadad

De senaste dagarna har jag haft väldigt mycket otur.
I lördags skulle jag öppna min nya miniräknare, som satt fast vi en löjligt krånglig förpackning. Jag hade ingen sax hemma, så därför tog jag fram stora kökskniven och började skära i plasten. Efter ett tag slant jag och skar upp ett djupt jag halvvägs in på vänstra pekfingret. Som tur var hade jag mamma där den här helgen, så vi åkte direkt till akuten i Motala, där jag fick sy fem stygn.i
Två dagar senare (i måndags) hade jag lite bråttom till skolan, så jag cyklade så snabbt jag kunde för att komma i tid. När jag skulle parkera cykeln hade jag fortfarande väldigt hög fart, så på grund av många otursamma omständigheter krockade jag i en stolpe. Jag fick åka ambulans till akuten där de (efter ca 3 h) kom fram till att jag hade en fraktur på nyckelbenet.
Jag kommer inte kunna träna på flera veckor, eller va med på höstens sista tävlingar. Just nu är jag hemma på hammarö och blir ompysslad och knaprar värktabletter.

Vänerpokalen och DM

Hej!
Efter sista deltävlingen i vänersborg (som jag inte deltog i) var vänerpokalen avgjord. Jag slutade på andra plats, bara tre poäng efter vinnaren Pontus Johansson.
tyvärr var jag den enda e-jolle seglaren närvarande
överlycklig victor med de andra pristagarna (1,2,3 opti a+b)
Dagen efter var det DM, där jag klarade mig ganska bra. Det blåste nästan ingenting, men kkf lyckades ändå få till tre seglingar där jag kom 4,4,2, och det räckte till en tredjeplats.

RSS 2.0